De Massageruimte - Zorg voor jouWelkom bij de Massageruimte!
In De Massageruimte aan het Kornalijnpad 30 te IJsselstein kunt u genieten van diverse behandelingen. De naam laat vermoeden dat u diverse vormen massages kunt verwachten maar ook craniosacraaltherapie behoort tot de mogelijkheden die niets met massage te maken hebben maar een ongekende uitwerking op lichaam en geest heeft. U wordt behandeld in een smaakvolle ruimte met een zacht muziekje op de achtergrond. Doordat de behandelruimte aan huis is zijn de werktijden zeer flexibel. We hopen u hierdoor beter van dienst te zijn. De Massageruimte is er op gericht u een behandeling te geven die u meer brengt dan u had verwacht.
  
 
Met het aanbod dat wij beschikbaar hebben, vindt u vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 06-41309218 of stuur een mail naar info@demassageruimte.nl


Heeft u De Massageruimte bezocht en wilt u hier iets over kwijt, dan kunt u onderstaand gastenboek invullen
 
 

Je naam:
Je e-mailadres *:
Voer reactie in:
 
* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.