De Massageruimte - Zorg voor jou
 
De massageruimte is een ruimte aan het Kornalijnpad 30 te IJsselstein waar u in een ontspannen sfeer diverse behandelingen kunt ondergaan. U heeft de keuze uit:

  • een stoelmassage met of zonder olie;
  • een thaise stoelmassage; 
  • een ontspanningsmassage;
  • een hotstonemassage;
  • een indonesische gezichtsmassage waarin het gezicht wordt behandeld met ijsbollen in combinatie met serum
  • een craniosacrale sessie.
 We zijn met zijn allen veel te druk en weten vaak niet eens hoe te ontspannen. Mensen zijn zich niet bewust van hun lichaam en houden een natuurlijke spanning vast zodat de spieren, en als gevolg daarvan ook de mens, letterlijk in de knoop komen. En daarom is het op zijn tijd zo heerlijk om eens toe te geven aan die vermoeidheid en te genieten van een stuk ontspanning in de vorm van een massage. Met respect voor de mens en het lichaam vindt de behandeling plaats. Na eerst met u te hebben kennisgemaakt zal ik wat vragen stellen over eventuele wensen en/of klachten waarop ik de behandeling kan toespitsen.  Door de stilte in combinatie met de behandeling begint ook de geest zich te ontspannen en kunnen lichaam en hoofd weer "samenwerken".
En dan hebben we de populaire stoelmassage nog. Deze doeltreffende massage kan uiteraard over de kleding heen uitgevoerd worden maar is ook op de huid mogelijk in combinatie met olie. Voor meer informatie over craniosacraaltherapie en Thaise stoelmassage klikt u in het linkermenu op CStherapie/Thaise stoelmassage
 
Tot ziens bij De Massageruimte—Sacha de Korte
 
 
 
 
 
Locatie:
 
 
Kornalijnpad 30
 
IJsselstein, 3402 ZD
 
Telefoonnummer 06-41309218
 
  
 
Behandelingen op afspraak van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag eventueel mogelijk